Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS


Op deze pagina tref je de startdata, de kosten van het lesgeld van opleidingen aan en de kosten van workshops en lezingen en de mogelijke locaties.

1. Basis opleiding Vitaliteit Expert en Vitaliteit Consultant
2. Specialisatie mogelijkheden (voor zelfstandige professionals en In-company)

3. Workshop ZZP-Partner speciaal ontwikkeld voor zelfstandige professionals
4. Workshops  (maatwerk) voor zorgconsumenten en zorgverleners

5. Lezingen (over Integrale Gezondheidszorg Plus)


20180901 Banner VGNL bij Heldere kijk bril

1. BASIS-OPLEIDING (Vitaliteit Expert | Vitaliteit Consultant)Startdata
Je hebt onze opleidingsinformatie gelezen en besloten aan één van onze opleidingen deel te nemen. Opleidingsdata 3e en 4e kwartaal 2018 en het 1e kwartaal van 2019, de opleidingsdagen zijn van vrijdag t/m zondag. De tijden van 10 tot 17 uur.

Startdata 2018

Oktober 2018:          vrijdag 19 oktober t/m zondag 21 oktober

November 2018:       2 nov t/m 4 nov | 16 nov t/m 18 nov

December 2018     30 nov t/m 2 dec | 14 dec t/m 16 dec

Schrijf nu al in voor 2019

Januari 2019:         11 jan t/m 13 jan | 25 jan t/m  27 jan

Februari 2019:         8 feb  t/m 10 feb |  22 feb t/m 24 feb

Maart 2019:              8 mrt t/m 10 mrt |  23 mrt t/m 24 mrt


Op verzoek van twee of meer kandidaten, binnen één startdatum, zijn andere startdata mogelijk, dit geldt ook voor het kiezen van een andere locatie dan het hoofdkantoor van de Vitaliteit Groep, hier zijn wel additionele kosten aan verbonden.

Lesgeld
Basisopleiding (3 dagen + 1 terugkom-/examendag): € 1.350,- (excl. 21% btw)

De opleiding is inclusief syllabus, koffie/thee, lunch en de eerste 3 maanden begeleiding door een Master Vitaliteit Expert

De opleiding kan in 3 gelijke delen worden betaald, mits binnen 3 maanden na startdatum het volledige bedrag is betaald.

Licentie Vitaliteitfactor (na opleiding): € 75,-  excl. 21% btw per maand. Na het eerste jaar is de overeenkomst maandelijks opzegbaar.

Jaarlijkse update module (na opleiding):€ 395,- per dag (excl. 21% btw)

Locaties: hoofdkantoor Vitaliteit Groep Nederland. Bij 4 aanmeldingen uit één regio kan de opleiding ook lokaal worden gegeven.

2. SPECIALISATIES (na opleiding Vitaliteit Expert)


Op dit moment zijn de specialisatiemorgelijkheden: Master Vitaliteit Expert, Vitaliteit Consultant, Regiomanager en Trainer.

Deze specialisaties kunnen alleen worden gedaan na succesvolle afronding van de opleiding Vitaliteit Expert. De opleiding bestaat uit een aantal modules. Deze zijn afhankelijk van het kennis- en ervaringsniveau maatwerk voor iedere kandidaat.

Lesgeld: Het aantal opleidingsdagen varieert van 5-10 dagen. Moduledag: € 395,- 

Startdata
: in overleg met de Vitaliteit Experts

Locatie: hoofdkantoor Vitaliteit Groep Nederland.

3. WORKSHOP ZZP-PARTNER (NIEUW)


Met deze workshop maak je kennis met de toepassingsmogelijkheden van Integrale Gezondheidszorg Plus binnen jouw praktijk. Je leert werken met de uitkomst van de Vitaliteitfactor en werkt hierna samen met de lokale Vitaliteit Experts voor een betere en betaalbare gezondheidszorg.

Locaties
:                       elke Nederlandse gemeente (gestart wordt met de steden waar al
                                        Vitaliteit Experts werkzaam zijn).

Prijs:                              € 165,- exclusief btw1 (incl. sylllabus, koffie/thee en lunch) 
                                        breng je een collega mee dan betaal je samen € 300,- excl. btw.

Aantal deelnemers:  minimaal 6 zelfstandige professionals

Inschrijving:                mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie

Certificaat:                  je ontvangt het certificaat ZZP-Partner IGZ Plus bij Vitaliteit Groep 
                                        Nederland. Je kunt na het behalen van het certificaat en het tekenen 
                                        van de partnerovereenkomst 
tevens het partnership vermelden op 
                                        jouw website.

1Wanneer je als ZZP-Partner IGZ Plus de opleiding van Vitaliteit Expert gaat volgen, wordt het bedrag van de workshop in mindering gebracht op de prijs van de te volgen opleiding.

4. WORKSHOPS

 
Workshops zorgverleners
Naast de Workshop ZZP-Partner zijn er diverse andere mogelijkheden voor workshops. Wij ontwikkelen naar behoefte workshops voor werkgevers & werknemers, ondernemingen, organisaties, instellingen en gemeenten. 

Eén van de mogelijkheden is de workshop "Vitaliteit op het werk" die uitgebreid in gaat op de balans tussen werk & privé en stress & ontspanning, een actueel thema in Nederland. Voor instellingen en organisaties binnen de Integrale Gezondheidszorg Plus is de Workshop "Een andere kijk op gezondheid" aan te raden. 


De kosten van de workshops zijn ook maatwerk en afhankelijk van de duur (minimaal één dagdeel) en het aantal deelnemers.

Workshops zorgconsumenten
Deze workshops worden georganiseerd samen met onze lokale Vitaliteit Experts in Den Haag, Den Bosch, Utrecht en Zwolle. De kosten van de workshops zijn ook maatwerk en afhankelijk van de duur (minimaal één dagdeel) en het aantal deelnemers.

5.LEZINGEN | Integrale Gezondheidszorg Plus | Vitaliteit

 

De oprichters van Vitaliteit Groep Nederland hebben ruim 5 jaar gewerkt aan de ontwikkeling van Integrale Gezondheidszorg Plus. Zij hebben dan ook een ongekende kennis en ervaring binnen deze branche. Juist binnen organisaties en instellingen kunnen zij toegevoegde waarde leveren middels een lezing.

De totaal prijs van een lezing per dagdeel is: € 500,- (excl. btw en inclusief voorbereiding).

 Contact: Heb je interesse in één van deze uitdagingen, wil je weten welke startdata er nog meer zijn of ben je zelfstandig professional (zzp) en wil jij deel uitmaken van onze groeiende organisatie? Neem dan contact op met Martin Jan Melinga, Vitaliteit Consultant bij Vitaliteit Groep Nederland.

Je kunt ook gelijk bellen met 06 - 42 93 13 46 (Martin Jan Melinga) voor meer informatie.Voordeel door belastingaftrek loopt op tot 50%

Doe je jaarlijks belastingaangifte dan kun je studiekosten aftrekken (er geldt een drempel van € 250,-). Naast de kosten voor opleiding kun je ook studieboeken aftrekken. Voor meer informatie omtrent het aftrekken van studiekosten, verwijzen wij je naar de site van de Belastingdienst.

Aftrek btw: 
Voor jou als zzp'er is de btw (21%) te verrekenen met de aangifte btw.